top of page
Search
oasisperisteri

REJUVANCE



Βιοενεργειακό lifting. Συναντάται ως το ολιστικό μασάζ με τα ακροδάκτυλα. Λειτουργεί σε 3 επίπεδα: 1) Συνδετικό ιστό. 2) Μύες. 3) Ενέργεια - Μεσημβρινοί.


Απαλές και κοφτές, νωχελικές αλλά με ακρίβεια εκτελεσμένες κινήσεις των ακροδαχτύλων απελευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και απομακρύνουν την ένταση από τους μύες του προσώπου, ενώ ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έξι (6) διαφορετικές συνεδρίες ολοκληρώνουν έναν θεραπευτικό κύκλο με αποτέλεσμα την βαθιά εσωτερική ενυδάτωση του δέρματος. Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό, ήρεμο, με λιγότερες ρυτίδες και ένα φυσικό lifting, ενώ η χαλάρωση και η ξεκούραση γίνονται αισθητές σε ολόκληρο το σώμα. Αντιμετωπίζει εξαιρετικά μαύρους κύκλους, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Το Rejuvance δρα προληπτικά καθυστερώντας τη φυσική φθορά του χρόνου. Aντίθετα με το Botox, η μέθοδος Rejuvance δεν μειώνει τις εκφραστικές δυνατότητες του προσώπου.


Τόσο με τις ειδικές πιέσεις στα βελονιστικά σημεία όσο και με τις υπόλοιπες τεχνικές του Rejuvance δεν δουλεύουμε μόνο στους μύες και τον συνδετικό ιστό αλλά κατά συνέπεια και στο επίπεδο των μεσημβρινών, επηρεάζοντας με τον τρόπο αυτό εκτός του σώματος, το νου και την ψυχή.


89 views0 comments

Comments


bottom of page