top of page
Search
oasisperisteri

Tips ενυδάτωσης το καλοκαίρι!





Αύξησε την πρόσληψη Νερού


Η ενυδάτωση ξεκινά εκ των έσω. Οι κρέμες και τα serum τοποθετούνται στην επιδερμίδα μας, για να συγκρατήσουν την ήδη υπάρχουσα υγρασία που βρίσκεται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Φρόντισε λοιπόν να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου πρώτα εσωτερικά με νερό και τρόφιμα υψηλής σε υγρασία. π.χ φρούτα.


After Sun


Πρόσθεσε στην καθημερινή σου περιποίηση το μαγικό προϊόν After Sun. Είναι καταπραϋντικό με πολλά ενυδατικά συστατικά. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από φλογώσεις που προκαλεί ο ήλιος και ενδείκνυται σε όλους τους τύπους δέρματος! Αφού γυρίσεις από τη θάλασσα και κάνεις το μπάνιο σου, τοποθέτησέ το σε πρόσωπο και σώμα και θα έχεις το πιο ενυδατωμένο δέρμα.


*Αν θες να αποφύγεις την προσθήκη ενός extra προϊόντος στη ρουτίνα σου, μπορείς να αντικαταστήσεις την κρέμα προσώπου & σώματος με το After Sun για όλο το καλοκαίρι.


Αντηλιακή Προστασία


Οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, πανάδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για να προφυλαχτείς λοιπόν από αυτές ο καλύτερος σύμμαχος σου είναι το αντηλιακό σου. Προτίμησε ένα αντηλιακό με λεπτόρρευστη υφή και SPF 30. Και κάτι σημαντικό: Η σωστή χρήση δεν αφορά μόνο την καθημερινή τοποθέτηση του αντηλιακού αλλά και τη συνεχή ανανέωση.


Απέφυγε συστατικά που φράζουν το δέρμα.


Μπορεί να έχετε διαβάσει πολλά αντίστοιχα άρθρα που αναφέρουν να αποφύγετε το "βαρύ μακιγιάζ". Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα στο δέρμα;


Αρχικά αυτό είναι ένα tip για όλες τις εποχές του χρόνου. Τώρα όσον αφορά το foundation και πολλά καλλυντικά του εμπορίου συνήθως περιέχουν συστατικά που είναι παράγωγα πετρελαίου. (π.χ. paraffinum liquidum). Τα συγκεκριμένα συστατικά δημιουργούν στο δέρμα μας ένα συνεχόμενο υμένιο, το οποίο φράζει τους πόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Προτίμησε λοιπόν για το καλοκαίρι μια ελαφριά κρέμα με κάλυψη και αντηλιακό δείκτη προστασίας.


Ελπίζω να σε βοήθησα με τα παραπάνω tips.

Παρόλαυτα το ιδανικό tip που μπορώ να σου δώσω είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία After Sun στο SpaOasis, που θα φέρει σε ισορροπία την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα σου.


Καλό καλοκαίρι από το SpaOasis!

56 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page